Boeken voor een overnachting

Boek hier uw overnachting

De studio is zeer geschikt als overnachtingsruimte. De studio is beschikbaar vanaf 1 nacht.  Er is een groot twee persoons bed opgemaakt. Het is mogelijk om twee bijzetbedden in de woonkamer te plaatsen voor extra gasten. Indien gewenst kan er voor twee personen een bed in de woonkamer en een bed in de slaapkamer worden opgemaakt. 

Gratis parkeren
Koffie en thee aanwezig
Complete keuken met apparatuur aanwezig
Naastgelegen restaurant voor lunch of diner te reserveren
Gelegen op loopafstand van het bos en de Soester Duinen
Wifi
Nabij openbaar vervoer
Onbijt inbegrepen (dit staat klaar in de keuken)

Wanneer de studio wordt geboekt voor overnachtingen, dan staan de bedden al opgemaakt voor u klaar en zijn er een royaal aantal handdoeken in de badkamer aanwezig.

*De studio heeft een grote eettafel die plaats biedt aan 6 personen.

*De mooie open keuken met luxe apparatuur is van alle gemakken voorzien. Aan alles is gedacht en voor uw gebruik in de studio aanwezig; (vaatwasblokjes, afwasmiddel, theedoeken,  aluminium folie, keukenrol, vaatdoekjes, afvalzakken, wc papier, douchegel, kaarsjes, koffiefilters).

Tevens in keuken aanwezig: vaatwasser, magnetron/oven, een koffie/thee apparaat, tosti apparaat, sinaasappelpers, staafmixer, tevens heel veel servies, pannen en keukenbenodigdheden.

Locatie

De studio bevindt zich naast een luxe restaurant waar de lunch of het diner gebruikt kan worden. Het is ideaal om vanaf de studio te wandelen of te fietsen naar de Soesterduinen.

Op een afgesproken tijdstip kunnen wij u ontvangen in de studio, wij zullen u rondleiden, uitleg geven en de sleutel overhandigen.

Overige info

In de studio is het mogelijk om te koken maar wij bieden ook de mogelijkheid om uw ontbijt, lunch of diner te laten verzorgen door onze huiscateraar. Mocht u interesse hebben dan horen wij  het graag en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Huisregels:
De studio is geschikt voor gasten die van de mooie plek, centraal in Nederland gelegen, willen genieten.  Wij verhuren de studio niet voor feesten of aan groepen jongeren. Er mogen geen andere gasten, buiten de aangegeven gasten in de boeking, zonder ons medeweten in de studio of op het terrein ontvangen worden. Mocht dit wel gewenst zijn, dan graag van te voren hierover contact met ons opnemen.